Trans Terra Alta BttLa proposta Trans Garrotxa de 2 Dies són unes rutes circular que, amb dues opcions d’itinerari, recorre 8 poblacions de la Terra Alta en Btt (MTB). En concret, Gandesa, Pinell de Brai, Corbera d’Ebre, Vilalba dels Arcs, Batea, Bot, Arnes i Horta de Sant Joan. Val a dir que, amb sortida des d’Arnes o des del Pinell de Brai és la millor opció per gaudir d’un petit tast de la Terra Alta, despreocupant-se de tot. Simplement, viure plenament aquesta extraordinària experiència. La millor opció per un cap de setmana. 

La ruta inclou en tots els casos 2 Mitges Pensions, atès que inclou també el sopar i l’allotjament de la nit prèvia al dia de la sortida, sigui on sigui.

 

DOS RECORREGUTS

Les rutes de 2 dies de la Trans Garrotxa té dues possibles opcions de recorregut. Un és el llarg, de 142 km i 2.251 metres de desnivell anomenada Ruta Completa doncs transcorre pels indrets més interessants de la zona. L’altre, el curt, retalla una mica el recorregut anterior i es centra únicament en els punts amb més atractiu turístic. Per tant,  l’opció de Ruta Turística o curta és de només 124 km. i 2.124 metres de desnivell acumulat.

El 99,5 % del recorregut en qualsevol de les 2 rutes de 2 dies és per pistes amples i camins sense dificultats tècniques. Només hi ha un petit corriol, passat Gandesa, en direcció La Fontcalda,  abans d’assolir una zona de berenadors. Probablement els menys experimentats, el faran a peu.  

La ruta només es pot contractar com a Ruta Autoguiada, amb un mínim de 2 persones. A més, es pot iniciar qualsevol dia de la setmana.

En tots els casos, com sempre, s’hi inclouen els tracks (en format GPX o TRK), els mapes de la ruta i el transport d’equipatge. També l’assegurança obligatòria i per descomptat, els allotjaments en règim de mitja pensió.

NOTA: Ateses les especificitats en quant a dies festius i descansos inter-setmanals entre els diferents allotjaments, l’organització es reserva el dret de variar l’ordre de la ruta en alguns casos concrets, segons el dia de la setmana en que s’iniciï la ruta.