NOSALTRES SOM GuiesBtt.cat

Nosaltres ens encarreguem de realitzar les reserves, contractar el transport, coordinar les visites, fer un seguiment de les activitats, efectuar les assegurances,… Ens encarreguem de tot perquè el client se senti el millor possible durant la ruta. Sigui quin sigui el viatge, la ruta o l’experiència. Perquè som una empreas d’activitats. Però també som Agent de Viatges.

 

NOSALTRES SOM GUIESBTT.CAT

GuiesBtt rutes a bttGuiesBtt.cat. Som una empresa de turisme amb bicicleta. Ens dediquem a organitzar rutes a MTB. També com a Agent de Viatges

Nosaltres ens hem especialitzat en organitzar dissenyar i crear rutes turístiques, familiars o rutes per gaudir amb els amics o per a experts, rutes monotemàtiques…, al capdavall fi, rutes per a tot tipus de clients. Perquè abastem des de sortides matinals fins travesses de diversos dies; des del Pirineu Català o el Cadí fins a la Terra Alta, al costat dels Ports. Per això som Guies Professionals Titulats.

El nostre objectiu és preparar les rutes més adequades per a cada tipus de client. Així, les rutes familiars, habitualment guiades, amb poc quilometratge i escàs desnivell transiten sempre per camins amples i fàcils. Les propostes per a experts, sempre auto-guiades, transcorren per divertits corriols (de pujada i de baixada) en què més hàbils gaudiran de la seva experimentada tècnica.

“Nosaltres ens encarreguem de tot: transport d’equipatge, reserves allotjaments (atès que ja som Agent de Viatges) guies, GPS (veure Reserves i preus)… i fins i tot cotxe escombra en moltes de les nostres propostes. A vosaltres us toca només gaudir. Simplement. Gaudir.”

Per què nosaltres? Per què GuiesBtt.cat?

Perquè coneixem per endavant profundament el territori. Recorrem durant dies i dies la zona, parlant amb la gent de el lloc, -ganaderos, pastors, camperols, buscant els racons més bonics, els llocs més insòlits -de vegades recónditos-, del territori. Una gorg d’aigües cristal·lines al mig d’un riu, una majestuosa avenc a pocs metres de camí, unes impressionants cascades a al final d’aquest rierol … poc a poc trobem totes les singularitats del territori per configurar finalment, la magnífica ruta per a delit dels visitants .

Perquè, a més, comptem sempre amb la col·laboració d’un guia local per dissenyar i crear les nostres rutes. A més som conscients que ningú com ell coneixerà els camins, dreceres, senders de la seva zona i, sens dubte, pot ser la millor basa -en les rutes guiadas- per si sorgeix una incidència, una greu avaria o es retarda la ruta per causes alienes .

I després de finalitzar una ruta, una sortida o una travessia o qualsevol altra proposta … només ens sentirem satisfets quan observem la plena satisfacció dels nostres acompanyants.

Així som nosaltres. Així som en GuiesBtt.cat.

“Per què nosaltres? Per què GuiesBtt.cat ?. Perquè coneixem per endavant profundament el territori. Perquè, a més, comptem sempre amb la col·laboració d’un guia local per dissenyar i crear les nostres rutes.”

GuiesBtt.cat

Descobreix altres rutes a la nostra web GuiesBtt.cat

www.transgarrotxa.cat

www.transmoianes.cat

www.transprioratmtb.cat

www.terradebacus.cat

www.latranscatllaras.com

www.transportsbtt.cat

www.transpedraforca.cat

www.transmoianesbtt.cat

www.transmuntanyesdeprades.cat

www.transsegarra.cat

www.corriolsdebacus.cat

www.guiesbtt.cat

info@guiesbtt.cat

Tel. 610.355.736